Seyster College

SAMENWERKEN

Het Seyster College werkt nauw samen met de basisscholen en gemeenten die aangesloten zijn bij het samenwerkingsverband Utrechtse Heuvelrug.

Met ROC Midden Nederland werken we samen in de Entree opleidingen. Zo geven we de leerlingen, die daarvoor in aanmerking komen, een kans aan te sluiten bij het MBO.

Het Seyster College werkt nauw samen in het kader van opleiding assistent hovenier met Yuverta in Houten.

SEYSTER COLLEGE ALS OPLEIDINGSSCHOOL

Sinds 2015 zijn wij aspirantopleidingsschool, wat betekent dat we samen vorm geven aan het opleiden en begeleiden van studenten, met als doel hen zo goed mogelijk te ondersteunen op weg naar het docentschap.

Uiteraard kunnen en willen wij ook van die studenten leren. Daarom dagen we hen uit om hun idee├źn en inzichten over onderwijs met ons te delen, dat houdt ons ook weer scherp. Ons motto is niet voor niets: Leren doen we samen!

De Opleidingsschool CVO Groep Zuidoost-Utrecht (OZU) is een samenwerkingsverband tussen Universiteit Utrecht, Hogeschool Utrecht,  Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (ALO), Christelijk College Zeist, Christelijk Lyceum Zeist, Revius Lyceum Doorn, Revius Lyceum Wijk bij Duurstede en Seyster College.

Meer info: www.opleidingsschoolcvog.nl
Voor algemene vragen: opleidingsschool@cvog.nl
Download de brochure (pdf)

Bekijk hier de documentaire waarin studenten Jet en Thom gevolgd worden tijdens een schooljaar. Hun verhaal geeft een mooi beeld van hoe wij werken aan de opleidingen en begeleiding van aankomende docenten.

La'Loupe & Spinneman webdesign